2015/10/08

Запитай БІБЛІОТЕКАРЯ - він знає відповідь

 25 жовтня 2015 року в Україні чергові вибори депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів. Правовою основою виборів стане новий Закон України «Про місцеві вибори» від 14 липня 2015 року. Інформацію про те, як проходитимуть вибори і як виборці реалізують свої виборчі права, можна отримати в центральній районній бібліотеці та бібліотеках-філіях ЦБС.

      Підвищити свою обізнаність виборці мають можливість, ознайомившись з друкованими матеріалами, отриманими бібліотеками Виноградівщини в рамках проекту «Бібліотеки як центри надання інформації виборцям», що проводиться Міжнародною фундацією виборчих систем (IFES), спільно з Центральною виборчою комісією, Міністерством культури України, програмою «Бібліоміст» та Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX).
 
       В рамках реалізації проекту «Разом з громадою заради громади» з метою роз’яснення особливостей місцевих виборів ГО«Спілка угорських бібліотекарів Закарпаття»  розроблені флаєри  на українській і угорській мовах «Виборча реформа для всіх і кожного».  Це стало можливим завдяки   перемоги ГО «Спілка угорських бібліотекарів Закарпаття» у  конкурсі малих грантів  «Підтримка місцевих ОГС для здійснення демократичних змін в Україні» у рамках проекту “Українська регіональна платформа громадських ініціатив”, що виконує БФ “Центр громадських ініціатив” у партнерстві з ГО “Жіночі перспективи” (м. Львів) за фінансової підтримки Европейської Комісії в Україні.
   

Немає коментарів:

Дописати коментар