2015/05/06

Що таке Електронна Субсидійна Справа (ЕСС)

Для того, щоб максимально точно розрахувати розмір житлової субсидії по кожній послузі, на яку Вимаєте право, врахувавши всі характеристики Вашого житлового приміщення та особливості Вашого домогосподарства, потрібно скористатись сервісом «Калькулятор субсидій», створивши свою Електронну Субсидійну Справу (ЕСС).

Як це зробити?
Дуже просто!
Крок 1. Натискаємо «Нова субсидійна справа»
step1
Крок 2. Визначаємо право домогосподарства на субсидію.
На цьому кроці потрібно по-перше прочитати запитання щодо визначення права на субсидію. Якщо на будь яке з питань надано відповідь "ТАК" (встановлений прапорець) - субсидія не призначається або  може бути призначена на підставі рішень місцевих органів влади після обстеження матеріально-побутових умов домогосподарства.
Далі, якщо Ви визначили, що маєте таке право, введіть назву Своєї майбутньої справи, дату звернення та натисніть кнопку «Зберегти».
step2
Перейдіть до наступного кроку, натиснувши кнопку «Далі».
Крок 3. На цьому кроці потрібно ввести характеристики житлового приміщення та дані про членів домогосподарства, натиснувши кнопку «Додати». Потрібно ввести ім’я, чи є особа працюючою, пільги та ввести дохід за попередній календарний рік, обов’язково вибравши зі списку тип доходу.
step3
Крок 4. Інформація про житлово-комунальні послуги
На цьому кроці обираємо житлово-комунальні  послуги, якими користується домогосподарство та вводимо актуальні тарифи на дату звернення за ці послуги. Інформація про тарифи повинна бути в квитанціях на оплату.
step4
Крок 5. Що ми отримаємо в результаті?
В результаті ми отримаємо детальний протокол розрахунку, в який входять характеристики Вашого житлового приміщення, результати розрахунку місячного обов`язкового платежу, а також розрахунки субсидії в опалювальний та неопалювальний сезон з зазначенням її розміру по кожній послузі!
step5 1
step5 2
Протокол можна зберегти в форматі pdf, роздрукувати або надіслати по e-mail.

Створюйте свою Електронну Субсидійну Справу (ЕСС) та дізнайтесь про розмір субсидії, на яку Ви маєте право по кожній окремій послузі!

Немає коментарів:

Дописати коментар